Новини

ХХХІV-то издание на Международния фестивал на малките театрални форми

  17.02.2024 23:47  
ХХХІV-то издание на Международния фестивал на малките театрални форми

През месец юни 2024г. (10-16.06.) ще се проведе ХХХІV-то издание на Международния фестивал на малките театрални форми – Враца`24.  Селекционери на тазгодишното издание са Мирослава Тодорова, Дина Маркова и Благой Бойчев.

За участие във фестивала могат да кандидатстват камерни спектакли на държавни, общински театри и частни продуциращи организации в областта на изпълнителските изкуства. За селекция се кандидатства с изпратен запис на представлението и/или посочени дати на които може да се гледа представлението. Селекционерите могат да включат в селекцията си и спектакли, които не са предложени от театрите и организациите.

Всеки театър/продуцент може да посочи в заявката си един спектакъл. Заявките за селекция можете да подавате най-късно до 29.02.2024г. на Драматично-куклен театър Враца, e-mail: dkt_vr@abv.bg, телефон за връзка: 0878361030 - Нина Донева, зам.директор. Селекцията на фестивала ще приключи на 31.03.2024г. Командировъчните (дневни, пътни и нощувка) на селекционера се поемат от театъра подал заявката. Статутът на фестивала позволява в селекцията да участват представления от настоящия и миналите три сезона, които не са подавани за селекция до сега.

Вл. Александров

Директор на MФМТФ