Новини

Пълна зала и нестихващи аплодисменти за премиерата на „Роклята беглец“

  15.02.2024 14:11  
Пълна зала и нестихващи аплодисменти за премиерата на „Роклята беглец“

С бурни аплодисменти и пълен салон публиката посрещна премиерата на най-новото представление в репертоара на Драматично-куклен театър- Враца-„Роклята беглец“, която се състоя в сряда вечерта /14 февруари/ в салона на читалище „Развитие“. Близо 500 души аплодираха прекрасната актьорска игра на Елен Колева, София Бобчева, Христо Терзиев и Цветан Николов. Впечатляващата постановка е по текст на Щефан Фьогел и под режисурата на директора на врачанския театър Владлен Александров, който благодари на актьорите и публиката и обеща още много вълнуващи представления и специални моменти с трупата на врачанския театър.

В рамките на празничната атмосфера в Деня на влюбените и виното премиерата на постановката „Роклята беглец“ беше още по-специална за седем от зрителите, избрани на случаен принцип, които си тръгнаха с бутилка марково вино от винарска изба „ШаТони“ и „Ponte Dio“. Този жест на благодарност от екипа на ДКТ-Враца към любителите на театралното изкуство, добави още повече радост и удоволствие към вечерта на зрителите.

Следващите представление на спектакъла „Роклята беглец“ във Враца са на 8 и 19 март от 19 ч. в Камерна зала, а още в неделя комедията тръгва на турне.