Новини

Врачанският театър зарадва децата в Червен бряг

  01.02.2024 12:43  
Врачанският театър зарадва децата в Червен бряг

Врачанският драматично-куклен театър зарадва днес- 1 февруари, малчуганите от детска градина „Зора“ в Червен бряг с две представления на спектакъла „Калпазански рай“. Детското театрално шоу, изпълнено с игри, песни, танци и много награди, се превърна в истински празник за малчуганите, които възнаградиха с щастливи усмивки и дълги аплодисменти прекрасните актьори Капка Пеняшка и Анна Ахчийска. С тяхна помощ малките зрители влязоха в роля и изживяха незабравими мигове във вълшебния свят на приключенията и приятелството.

Срещите на най-малките зрители от детски градини и училища с приказните герой от врачанския театър, ще продължат през целия месец февруари със спектаклите „Тримата снежковци“, „Калпазански рай“, „Една история с две мишки“, „Не пресичай на червено“, „Приключение на горската полянка“, „Пижо и Пенда“. А в края на февруари актьорите от врачанската трупата ще гостуват в Козлодуй и Кнежа.

Повече подробности за програмата на Драматично-куклен театър- Враца може да откриете на: https://theatre.vratsa.eu/programa