Новини

Свършиха билетите за най-новото представление на ДКТ-Враца

  09.01.2024 12:31  
Свършиха билетите за най-новото представление на ДКТ-Враца

Изчерпани са билетите за най-новото представление от репертоара на врачанския театър „Гимнастика за бременни“ от Здрава Каменова, което ще се играе за първи път на 10 януари/сряда/ от 19 ч. в Камерна зала, след своята премиера в края на декември миналата година. Интересът към „Гимнастика за бременни“ от Здрава Каменова е толкова голям, че до края месец януари спектакъла ще го гледат зрители в София и Бяла Слатина. Театралната публика във Враца ще трябва да изчака следващото представление през февруари.

Режисьор на постановката е Петринел Гочев, който обещава едно истинско забавление, добро настроение и неповторимо приключение през абсурдите и емоциите на бременността. „Гимнастика за бременни“ е уникална комедия, която представя историята на една необичайна група бъдещи майки и предизвикателствата на бъдещото родителство. Сценографията и костюмите са дело на Надя Василева, а ролите се изпълняват от Ива Кирова, Ина Георгиева, Росица Огнянова, Цветана Горкиева, Теодор Софрониев, Борислав Сарафанов, Калин Костадинов, Делчо Чолаков и със специалното участие на гост-звездата от Народен театър „Иван Вазов“ Гергана Змийчарова.

Театралната публика в София ще може да гледа премиерното представление на врачанския театър на 20.01/събота/ в Театро- „Отсам Канала“ от 19.30 ч., а на 24.01/сряда/ пиесата ще се играе в Бяла Слатина от 18.30 ч.