Новини

Депутат радва хора с увреждания преди празника им

  02.12.2014 15:40  
Депутат радва хора с увреждания преди празника им

Народният представител от БСП Лява България за област Враца Георги Божинов подари билети за театър на хора в неравностойно положение от Враца. Така благодарение на депутата с най-дълга парламентарна практика от колегите си в VІ Многомандатен избирателен район, 20 човека от града под Околчица ще могат да разнообразят ежедневието си с посещение на театрална постановка. Те ще гледат в четвъртък, на 4 декември, постановката „Съвсем проста история” от украинската авторка Марина Ладо, режисирана от Люпчо Горгиевски /Македония/.
Благородният жест беше направен в навечерието на 3 декември – Международният ден на хората в неравностойно положение. По този начин Георги Божинов се включи в кампанията на Драматично-куклен театър – Враца преди Коледните и Новогодишни тържества да даде възможност на повече хора да посетят спектакли на местната трупа.
Припомням, че през последните месеци това е третият подобен жест, който прави Георги Божинов, с което демонстрира, че има положително отношение към продукцията на местната театрална трупа.