Новини

Борислав Борисов стана полицейски комисар

  25.03.2014 08:47  
Борислав Борисов стана полицейски комисар

Врачанският актьор Борислав Борисов се превърна в полицейски комисар. Това е новата му роля в най-гледания български сериал „Под прикритие“, пише в днешния си брой в. „Конкурент”. Борисов се превъплъщава в комисар Цонев в последните три епизода от четвъртия сезон на поредицата по БНТ 1. Първият от тях бе излъчен в неделя вечерта.
„Извикаха ме специално за ролята, тъй като вече ме познават в тези среди. Участвам във финалните 10-и, 11-и и 12-и епизод. Бях на снимачната площадка в началото на този месец. Целият сезон беше завършен в средата на март“, допълва пред изданието Борислав Борисов.
Любимият на много врачани актьор е участвал в редица продукции на малкия екран като „Седем часа разлика“, „Секс, лъжи и TV“, „Недадените“ и други. Неговият глас се чува и в ефира на различни канали, защото Борисов озвучава и чужди сериали, анимации и научно-популярни филми.
На сцената на Врачанския театър той се превъплъщава в запомнящи се роли в заглавията „Търговци на презервативи“, „Шекспир – събрани съчинения“, „Танго“, „Хоровод“, „Най-истинският”, „Сладкиш от любов”, „Танго”....


 http://konkurent.bg/article/14016/vrachanski-aktuor-se-prevurna-v-komisar-v-pod-prikritie