Новини

Свършиха билетите за гастрола на Блатечки

  11.03.2014 16:42  
Свършиха билетите за гастрола на Блатечки

Две седмици преди гастрола на Асен Блатечки и Койна Русева във Враца с комедията „Вик за любов” от Жозиан Баласко, БИЛЕТИТЕ СВЪРШИХА! Спектакълът ще се играе на 25 март /вторник/ от 19 часа на голямата сцена на Драматично-куклен театър – Враца. Припомняв ви, че това е второто гостуване на същото заглавие след 27 юни м.т., когато голямата зала на театъра също едва събра всички желаещи да гледат…
Разбира се, не се случва за първи път да свършат билетите за дадена постановка, но отдавна толкова рано не бяха привършвали свободните места в големия салон на Драматично-куклен театър – Враца.
За онези, които не са си купили билети, остава утешението да гледат другите заглавия от афиша на ДКТ – Враца до края на месец март. През април се задават два нови гастрола на гостуващи трупи:
На 15 април идва Драматично-куклен театър – Плевен с комедията „Последният полов атлет”от Нийл Саймън със специалното участие на Николай Урумов. Билети за тази постановка вече се предлагат на касата на театъра и са на цени 5, 6 и 8 лева.
На 24 април пък във Враца гостува театрална формация „Мелпомена”, която представя друга комедия – „Досадникът” от Франсис Вебер. В нея участват: Мариан Бачев, Александър Кадиев, Александър Сано (по-известен като Косъма от хитовия сериал „Под прикритие”), Александър Дойнов, Петьо Петков-Шайбата и др.
Така че се задават славни дни… само за театър!

 

Билети можете да купите на билетна каса. Информация ще получите на телефони 092/623044 и 0878/884675.