Новини

Бенкин и Сарафанов - главни герои във филм

  26.07.2012 14:36  
Бенкин и Сарафанов - главни герои във филм

Трима актьори от Драматично-куклен театър – Враца участват в снимките на късометражния игрален филм за агитката на местния футболен отбор на „Ботев”. Лентата се казва „Другопо полувреме” и е дело на оператора на БНТ и ТV7 Искрен Красимиров, като се финансира от държавата след спечелено финансиране на международен фестивал в Балчик тази година.
Актьорите Анатоли Бенкин, Борислав Сарафанов и Юлия Колова участват в едни от най-важните сцени от филма, като на Бенкин и Сарафанов са поверени главните роли във филма. Заснемането на епизодите от филма „Другото полувреме” започнаха от началото на седмицата и ще продължават до 29 юли във Враца. След известно прекъсване през лятото, филмът ще бъде дозаснет в средата на септември.
Интерес към него проявяват дистрибутори от Италия и Русия. Филмът разкрива перипетиите на двама приятели, членове на агитката на врачанския „Ботев” – техният живот е низ от успехи и поражения, като е пряко обвързан с резултатите на любимия им тим. Финалът на „Другото полувреме” обаче е трагичен, защото завършва с убийството на единия от двамата.