Новини

Бизнесът помага с билети на социално слаби деца

  31.01.2012 09:18  
Бизнесът помага с билети на социално слаби деца

Врачанският бизнес продължава да помага с пари на социално слаби деца от града да посещават постановките от програмата на Драматично-кукления театър във Враца. Поредният благороден жест е дело на г-н Ивайло Гладнишки, управител на „Лестопродукт” ЕООД, който предостави пари за купуването на 50 билета за два от спектаклите – „Шекспир” – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл, който ще се играе на 1 февруари, и „Греховната любов на Зографа Захарий” от Павел Спасов, заложена да се изиграе на 7 февруари. Двете постановки започват от 19 часа в камерна зала на ДКТ – Враца.
Частният съдебен изпълнител Валери Йотов пък дари известна сума пари, с която 10-ина деца с по-малки финансови възможности ще гледат на 1 февруари „Шекспир – Събрани съчинения”. Така г-н Йотов се включи в кампанията повече хора да посетят постановки на врачанския театър. В нея с различни суми участват още: Огнян Бенински – „Корект” ООД, „Европродукт – Мегия”, Кирил Алексиев – „Боди М Травъл”, Димитър Иванов – „ЧехПласт”, Ангел Иванов, общински съветник от Враца и председател на комисията за младежта и спорта в местния парламент, фирма „Пътремонт”, нотариусите Снежана Петкова и Ивайло Лилковски, депутатът от „Коалиция за България” Георги Божинов и много други.
Ще ви напомня, че тази седмица в афиша е включено още едно представление – на 31 януари от 19 часа показваме „Най-истинският” /Същият този Мюнхаузен/ от Григорий Горин. На 2 февруари пък трупата ни гостува в театрална работилница „Сфумато” в София с хитовото си заглавие „Танго” от Славомир Мрожек, режисирано от Николай Поляков.