Новини

Радват пенсионери с "Греховната любов на Зографа Захарий"

  22.11.2011 13:21  
Радват пенсионери с \

 Спектакълът „Греховната любов на Зографа Захарий”, който трябваше да се играе на Камерна сцена в четвъртък, 24 ноември от 19 часа, ще бъде показан с ден по-рано в пенсионерски клуб №3 „Еделвайс” /намира се в сградата на бившата Стоматология във Враца/. Началото на постановката ще е в 16.30 на 23 ноември – сряда.
Промяната в програмата се налага, поради силния интерес към творбата, проявен от ръководството на пенсионерски клуб №3 „Еделвайс” в лицето на Васил Трифонов и наемателите на клуба – спонсорът Николай Борисов и организаторките Зоя Вълкова и Боряна Савчева. Те проявиха интерес и настояха да зарадват възрастните хора с постяановка от репертоара на Драматично-куклен театър. Любопитна подробност е, че в сряда в клуб „Еделвайс” очакват и гости от квартал Кулата.
Пенсионерски клуб №3 е обновен и основно ремонтиран със средства на Николай Борисов. Той отвори врати през септември, като визията му е основно променена.
И така, припомням Ви, че „Греховната любов на Зографа Захарий” от Павел Спасов ще бъде показана на 123-и път на сцената от създаването си досега. Спектакълът, в който играе Любомир Бъчваров /бивш директор на Великотърновския и пернишкия театри/. На 23 ноември от 16.30 часа постановката ще се играе в пенсионерски клуб №3 „Еделвайс” във Враца.