Новини

"Бившата жена на моя живот" идва и във Враца

  27.10.2011 15:12  
\

Спектакълът „Бившата жена на моя живот” ще гостува на голямата сцена на Драматично-куклен театър на 9 ноември от 19.30 часа.
"Бившата жена на моя живот" от Жозиан Баласко се играе за първи път в България. С постановката беше открит новия сезон в бургаския театър "Адриана Будевска" на 27 септември. В нея участват звезди от 2 сериала - Асен Блатечки и Стефан Иванов от „Стъклен дом”, и Невена Бозукова и Милена Маркова, които в момента се подвизават в комедийната поредица „Етажна собственост”, но добиха известност в друга смешна ТВ-поредица - „Аламинут”. Режисьор на продукцията е Велко Кънев, сценографията и костюмите са на Антония Попова.
Пиесата, която ще бъде показана във Враца на 9 ноември, е изпълнена с много зрелищност, комедийни ситуации и ще предизвика много смях у зрителите. Спектакълът е определян като жизнерадостна романтична комедия, която предлага нещо диво, необичайно, трогателно и нещо наистина смешно. Хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда.
Творбите на Баласко са известни на родната публика - “Омайна нощ”, “Дядо Коледа е боклук” и “Вик за помощ”. “Бившата жена на моя живот” се играе за първи път в България.
Билетите за него са по 8, 10 и 12 лева. Могат да се купят на билетна каса. Информация ще получите на телефон 0878/884657.Сайтът на театъра във Враца е: theatre.vratza.com