Новини

Делчо Чолаков грее в реклама на "Данон"

  28.01.2011 06:19  
Делчо Чолаков грее в реклама на \

Актьорът от Драматично-куклен театър - Враца Делчо Чолаков изгря от телевизионна реклама. Един от най-младите в трупата от града под Околчица е част от рекламното послание за нов млечен продукт на концерна "Данон". Рекламата се завъртя през тази седмица по националните телевизии.
Изборът на екипа, правил видеоклипа, попаднал върху Делчо Чолаков след дълъг и продължителен кастинг, на които се явили десетки кандидати. Актьорът от врачанския театър се явил на препитването малко насила, тъй като в условията пишело, че претендентите за работата трябва да са поне на 35 години. Но режисьорът го одобрил и променил цялата концепзия на рекламата - били "подмладена" и майката от семейството, в което всички ядат от рекламирания продукт.
Поне засега Чолаков не казва какъв хонорар е получил за участието си в клипа, но признава, че е доволен. Това не е първото му участие в този жанр. Вече се е изявявал в ролята на компютърен специалист в друга реклама.
Делчо Чолаков иначе играе в три от представленията на Драматично-куклен театър - Враца този сезон: "Д-р" от Бранислав Нушич, "Най-истинският" от Григорий Горин и "Тестът" от Лукас Берфус. В края на миналата година трупата от Враца се завърна с награда от международен фестивал в Румъния, където показа "Тестът".