Новини

Футболистите на "Ботев" ще гледат театър

  09.09.2010 05:10  

Футболистите на лидера в западната "Б" футболна група ПОФК "Ботев" ще гледат постановка на местния Драматично-куклен театър. С посещението на културното мероприятие ръководството на клуба се надява да разнообрази ежедневието на тима и да сплоти още повече колектива.
"Знаем, че в други отбори посещението на културни прояви е обичайна практика. Футболистите и техните съпруги или приятелки заслужават да имат време за развлечения. Тренировките трябва да се редуват с подобни неща, за да се подобри още повече климата в отбора", коментира решението да заведе играчите на театър Пламен Николов, изпълнителен директор на "Ботев".
Въпреки прекъсването на шампионата на "Б" група през този уикенд заради световната квалификация с Уелс, врачанските футболисти ще могат да разпуснат с театрален спектакъл в четвъртък, когато на голяма сцена в ДКТ се играе хитовата комедия "Една жена - трима мъже" от Петър Петрович-Пеция.
Ако желаещите да гледат постановката са повече, управата ще увеличи първоначално заявените билети, обеща Пламен Николов.
Комедията "Една жена - трима мъже" бе последния голям международен проект, реализиран в ДКТ - Враца с участието на сръбския режисьор Владимир Лазич в края на миналия 71-и творчески сезон. Постановката се радва на силен интерес от страна на публиката, а към нея вече има доста покани за турнета. Част от тях ще се реализират още следващия месец.